A PINTA földkorüli útra indul - az Adriától a Kanári-szigetekig, 2017 október

Balaja az Óperencián 2.

Balaja az Óperencián 2.

Innentől az eredeti blogbejegyzések olvashatók,

2019. június 20. - Balaja

időrendi sorrendben, azaz "fejjel lefelé".

Minden vackot be lehet állítani a blog.hu-n, csak egyet nem, nevezetesen azt, hogy a legújabb, legutóbbi bejegyzések alulra kerülhessenek. Így aztán aki időrendi sorrendben szeretné a történetet elolvasni, annak alulról kell kezdenie, és minden egyes bejegyzés elolvasása után fel kell ugrania a következő elejére... Ti is kipróbálhatjátok, tekerjetek az oldal legaljára, és kezdjétek el onnan olvasni. Tök idegesítő, de a szerkesztő adminok szerint egy blog már csak ilyen.

Szerintem a blog írójának, és az olvasónak is be kellene tudnia állítani, hogy milyen formában szeretné olvasni, "blogosan"-é, állandóan fel-le ugrálgatva, vagy időrendi sorrendben, szépen felülről lefele, ahogy történt, ahogy a bejegyzések keletkeztek egymás után.

A 3. blognál jöttem rá, hogyan lehet kicselezni a Blog.hu mindenteldöntőit, és ott már nem újabb bejegyzést írtam minden napra, hanem mindig kiegészítettem a bejegyzést a következő nap történéseivel.

Persze, azért nem ilyen egyszerú a dolog, mert egy bejegyzésbe csak 7-10 nap anyaga fér bele, és aztán lehet fel-le másolgatni az eddig írt szöveget, hogy minden időrendi sorrendbe maradjon. Elég macerás és időt rabló a folyamat, de mindent az olvasóért, és csakazért is, hogy ne legyen igazuk a Blog.hu megmondóinak, hogy milyennek kell lennie egy blognak...

LMB:  Lehet Más a Blog

A bejegyzés trackback címe:

https://balajaazoperencian2.blog.hu/api/trackback/id/tr5214901076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása